Magamról...

Varga Edit vagyok, Kecskeméten élek. Kislánykorom óta szenvedélyem az alkotás, a kreatív tevékenységek gyakorlása.
Már általános iskolában kötöttem, hímeztem, s gimnázium első évei óta ruhákat varrtam magamnak.
Matematika-fizika-számítástechnika szakos középiskolai tanárként végeztem, majd a tanítás és a gyesen töltött évek után 6 évig sugárterápiás fizikusként dolgoztam. Közben szabadidőmben folyamatosan alkottam, a gyerekeimnek ruhákat, játékokat, otthonunkba díszeket varrtam.
A gyes alatt nagy kedvencemmé vált a patchwork, a lenti képen láthatsz némi ízelítőt munkáimból. Falvédőimmel kiállításon is szerepeltem, az adventi naptárat elkészülte óta minden évben használjuk, a gyerekek kedvence.
 
Néhány patchwork munkám a sok közül... Kattints a képre!
Lakástextiljeim
2004-től 2010-ig vállalkozóként dolgoztam, utólagos vízszigetelési szakemberként. Technológiámról létrehoztam egy informatív honlapot, amely azóta nagyon megrendelést hozott. (www.aquabrill.hu) Az Aquabrill technológia a saját házamban is tökéletes eredménnyel működik, s nálam található az a Vitális Víz készülék is, mellyel a babákba varrt kristályokat energetizálom.
Vitális Víz készülék - 90 cm x 90 cm alapú kettős piramis –
a lakásba befolyó vízből Pí víz jellegű energetizált vizet állít elő
nagy mennyiségben. Ebbe helyezem a kristályokat.

Pár éve egy jobb agyféltekés rajztanfolyam után nagyon sokat rajzoltam. Rajzaimból láthatsz ízelítőt a lenti képen. (A rajzok professzionális reprintjei megvásárolhatók)

A rajzok professzionális reprintjei megvásárolhatók


 Jelenleg ismét egyéni vállalkozóként dolgozom. Matematika magántanárként segítségre szoruló kecskeméti általános és középiskolások tanítását végzem(honlapom:http://matematikakecskemeten.hu/), valamint babákat készítek, főként megrendelésre. Kreatív oldalam: http://gledita.hu/
 
e-mail címem: info@gledita.hu