Kristályok

Babáim szívébe - választás és igény szerint - energtizált kristályt varrok.

A kristályokat tisztított vízben gondosan megtisztítom, majd néhány órára behelyezem egy Vitális Víz készülék belsejébe (ld.: www.aquabrill.hu , Vitális víz menüpont). A kristályokat egy kis selyemzsákba helyezve varrom a babák szíve helyére.  A kezeléssel a kristályok feltöltődnek energiával, s a babának kb. 30-40 cm-es aurát kölcsönöznek. Ez segít a kicsiknek, hogy energiáik egyensúlyba kerüljenek, ezáltal gyógyító hatásúak.
A kész babák nagy részében van már kristály, ezt a babák leírásánál jelzem. Ha rendelsz tőlem babát, választhatsz, hogy legyen-e benne kristály, s ha igen, az milyen legyen.

A következő kristályokat javaslom:


 Hegyikristály: Egy kristály a tiszta értelemért
A hegyi kristály egy gyógyító kristály, amely jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. Hatásos a teljes testre és harmonikusan oldja fel valamennyi terület blokádjait. Megadja a testnek azt, amire pontosan szüksége van.  A hegyi kristály felszabadít bennünket a stressz alól. A hegyi kristály a tökéletesség, a tisztaság és a szeretet szimbóluma. Minden ember lelki társa.  A hegyi kristály megmutatja, hogyan legyünk alázatosak.Rózsakvarc: Egy kristály az önzetlen szeretetért

 A rózsakvarcot az ókor óta a szerelem és a szív köveként tisztelték. Nemcsak a hűségre és a szeretetre, szerelemre való belső igényünket támogatja, hanem erősíti a szépérzékünket. A rózsakvarc növeli az érzékenységet, az empátiát, a romantikát. Óvja a szívet, regenerálja a vért, harmonizálja a szívritmust. A rózsakvarc harmonizálja és megvédi a gyermeki lelket a sérülésektől. A rózsakvarcnak érzékeny rezgésén keresztül igen élénkítő ereje van teremtő gondolatainkra és a fantáziánkra.


Ametiszt: Egy kristály a tiszta gondolatokért

Az ametiszt egy barátságkő, szerelmi szerencsét kölcsönöz. Színe olyan különleges mint ellenállhatatlan, éppen ezért ez a drágakő óv meg bennünket a csábítás ellen. A régiek is nagy becsben tartották, amulettnek hordták, mert azt hitték róla, hogy hordozóját megvédi a részegségtől. A józanság, értelem, tiszta gondolatok köve, amely megvéd a mérgektől is .Az ametiszt a fájdalmon csaknem valamennyi fajtájára hatékonyan használható. Hatásos bőrproblémák, akné, farkasvakság, vérszegénység, alvászavarok, zavarodottság, hisztéria, migrének, iszákosság ellen. Az ametiszt csillapíthatja a fölösleges savat a gyomorban és rovarcsípés ellen is szolgál.

A kristályokról még többet olvashatsz: a www.atlantiszkapui.hu oldalon