2012. január 15., vasárnap

Apróságok

Az utóbbi napokban nagyon aktív voltam, mindezt megrendelésre tettem. Pontosabban puhatolgatom leendő megrendelőm ízlését (hogy kiét, azt remélem nem soká megoszthatom Veletek, de addig TITOK...), így készítettem ezt-azt, apróságokat. Mutatom. Ha valakinek valamelyik tetszik, csak szóljon! :)

Első kérés, 15 cm körüli bohóc vagy bolond figura volt. Rögtön hármat is készítettem. Az elsőt plüssből, a másodikat pamutvászonból, a harmadikat műszálas selyemből varrtam.
Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy kinek melyik tetszik. Tehát, 1., 2. vagy 3.???

Itt megjegyzésbe, vagy a FB-on is megírhatjátok!




 A második menet: horgolt karkötők voltak. Ezekből még nagyon sok félét fogok készíteni, most ennyi van kész.











Készítettem még horgolt virágokat, amelyeket fel lehet több félére használni. Karkötőnek, kitűzőnek, csatra ragasztva...











Az utolsó adag: horgolt amigurumi állatkák, kulcstartó vagy táskadísz változatban. kulcskarika, karabiner még nincs rajtuk.

 Horgolt rózsa, a romantikusoknak... :)
 Horgolt baglyocskák
 Egy másik változatban.
Melyik tetszik jobban??
 Ez huligán frizurájú fej.
 Mind együtt :) Az alapjuk ugyanaz a forma.
 Szőrmókfejek, szemmel.
Mikor az elsőt elkészítettem, a nagy lányomnak annyira megtetszett, hogy elkezdett "fan-görcsölni", hogy jaj de cukiiii, nekem is kellll... Így kapott egyet, a középsőt.
Ilyen kis cuki :)

1 megjegyzés:

  1. Hát nekem a 2 számú bohóc jön be leginkább:-) A baglyok alapból a szívügyem. A szőrmókfej meg tényleg nagyon aranyos:-))

    VálaszTörlés