2014. március 13., csütörtök

Nehéz csecsemőbaba 3.

Újabb csecsemőbaba készült, megrendelésre, ő a harmadik.
3,6 kg-os, kölessel töltött, 62 cm-es.
Hordozókendős tanfolyamra készült próbababaként.

Úgy találtam, ez a legnagyobb méret, amit ebből az erős, rugalmas baba-test anyagból elkészítek, bármennyire szeretnék, ha nagyobb, nehezebb baba is készülne. Komoly terhelés a nagy súly, és nem szeretném, ha hemer tönkremenne. Ezért azt javaslom, hogy mindenképpen felöltöztetve használják a babát, lehetőleg szorosabb ruházatban.
A csípőjét dróttal erősítettem, és a feje-teste közé is kerül 2 szál drót. A teste dupla varrással készült, két rétegű, belül erős angin anyagba került a köles, volnásait gyapjúval finomítottam. A feje közepén is van egy nagy kölessel töltött "labda", melyet gyapjúval öleltem...
Az alsó képen látható egy pici, 18 cm-es, műszállal töltött  csecsemőbaácska, amit korábban készítettem. Ő is eladó, ha érdekel valakit, jelezze (editgv69@gmail.com).
 
Ezt a visszajelzést kaptam a babáról:
 
Kedves Edit!
 
Ede, azaz Ödönke ma a neve napján megérkezett. :) El kell mondjam, hogy nagyon szép és igényes munka, a dobozból már széles mosollyal vettem ki, és már összecsomagolva láttam, hogy jó lesz. Kötöttem már rugalmasba, és mei tai-ba is. Mindkettőbe jó, a lábai jól terpeszthetőek, a kezei pakolhatóak oda, ahová amúgy is tenném egy élő babának. A feje, hogy nem forgatható nem zavaró, mert puha és gömbölyű, nem nyom.
Szuper a baba, rettentően örülök, hogy Téged választottalak. Úgy néz ki kétféle hordozóba való kötést megoldok vele, a csatos még kétséges, azzal nem próbáltam. Ha meg tudsz oldani egy nagyobb babát, számíthatsz rám, mint visszatérő vevőre.
Nagyon köszönöm a szép, és időre kész munkádat, a jövőben pedig minden jót kívánok neked!
 
Üdv.
Emese "
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése